Páratlan alkalom 2017.01.21.

2017.01.21-én tartottuk az immár harmadszorra megrendezett Páratlan alkalmunkat.

Az eseményen kb. 50 fő vett részt, akik az ország különböző pontjairól érkeztek.

A programot Dr. Novák Andrea, a Céltudatos Élet Küldetéssel Alapítvány elnöke kezdte a Páratlan Misszió célkitűzéseinek bemutatásával. Ezt követően Pődör-Novák Réka dietetikus és life-coach tartott egy előadást “Tükröm, tükröm…” címmel, melyben az egészséges énkép és pozitív önértékelés fontosságáról és fejlesztésének gyakorlati módjairól beszélt.

A szünetben a résztvevőknek egy játékos feladatot kellett megoldaniuk, ami lehetőséget adott az ismerkedésre, beszélgetésre is.

A szünet után Novák József, a Dél-Pesti Omega Sziget lelkipásztora beszélt a bizonytalanság problémájáról. valamint a döntésképtelenség legyőzésének szükségességéről.

Az előadásokról készült videókat itt találod.

Az alkalom további része kötetlenebb, interaktívabb jellegű volt. A résztvevők kisebb csoportokban beszélgethettek tovább az előadások témáival kapcsolatban.

Az alkalom vidám és oldott hangulatban telt. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, amiből néhányat itt meg is osztunk:


„Köszönöm nektek a tegnapi napot! Nagyon jól esett, hogy úgy éreztem, igazán szerettek Bennünket és törődtök velünk. Valakik, akik komolyan felkarolják az ügyünket és sorsunkat. Nekem gyógyult a szivem…és biztosan másoknak is. Több ilyen kezdeményezést láttam, hogy segítsenek nekünk, de számomra az isteni indíttatás és küldetés fontos, ami mögöttetek van.. Szeretnék máskor is jönni! köszönöm mások nevében is – amit értünk tesztek.. Isten áldjon titeket.” K.

„Köszönöm, hogy ott lehettem tegnap veletek. Számomra is fontosak az egyedülállók, nem csak a saját helyzetem miatt, így nagyon örülök, hogy vannak, akik hajlandóak tenni értük… Rengeteg segítséget kaptam eddig egy házaspáron keresztül, hogy ma az vagyok aki vagyok, Isten a nagy helyreállító! De látom, hogy használ ebben embereket és ez felbecsülhetetlen érték annak, aki ezt a törődést megkapja. Kívánom, hogy ti is láthassátok sok férfi és nő felépülését és részesei lehessenek ezen keresztül a társtalálásukban.” E.

„Nagyon köszönöm Istennek hogy megismerhettelek benneteket, és hogy engedelmeskedtek az Atyànak!! Örültem hogy ott tudtam lenni, volt néhány dolog amit jó volt ismét hallani, leìrnom pl.a 13pont! Aztàn – a minél jobban megismersz annál jobban szeretni fogsz.
A beszélgetéses részen is sikerült jól éreznem magamat.
Legyetek bősègesen áldottak az Atya hatalmas keze által MINDENBEN!!” D.

„Köszönöm szépen Nektek még egyszer a mai előadást! Nagyon jó volt!
Legyetek áldottak a továbbiakban!” Gy.


Köszönjük a visszajelzéseket! 
Szeretettel várunk a következő Páratlan alkalomra is, ami várhatóan Áprilisban lesz!

2 thoughts on “Páratlan alkalom 2017.01.21.

  1. Végre màr valakik foglalkoznak evvel a nagy problémàvak, rengeteg fiatal küzködik evvel a problémàval az egyhàzban. Egyre több ilyen alkalmakra van szügség. A szervezőket àldja meg az Úr h felfigyeltek erre, üzenem nekik h így tovàbb, nagyon kell ez a segitség a pàrvàlasztàs előtt àllóknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük